INGYENES SZÁLLÍTÁS 55.000.-FT FELETT!

Kapcsolat

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a webáruházban történő megrendelés egy fizetési kötelezettséggel járó tranzakció, így kérjük csak és kizárólag azesetben rögzítsen megrendelést az online áruházban, amenyiben a terméket ténylegesen át is veszi!

Át nem vett csomag esetén az alap valamint a csomag cégünkhöz történő visszaszállításának  költsége a vásárlót terheli, mely Planmed Kft. jogos követelése, és attól eltekinteni nem áll módunkban!

Szeretnénk tájékoztatni ,hogy a webáruházban értékesítésre kerülő kompressziós termékek fehérneműnek minősülnek.

FELHÍVJUK FIGYELMÉT, HOGY CSAK EREDETI CSOMAGOLÁSÚ, BONTATLAN TERMÉKET ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVENNI! A TERMÉK MEGBONTÁSA, AZ AZON TALÁLHATÓ MATRICA FELSÉRTÉSE A TERMÉK VISSZAVÉTELÉT KIZÁRÓ OK! A KOMPRESSZIÓS RUHÁZAT FEHÉRNEMŰNEK MINŐSÜL, EZÉRT HIGIÉNIAI OKOKBÓL KIFOLYÓLAG ELADÓ CSAK BONTATLAN CSOMAGOLÁS ESETÉN KÖTELES AZT VISSZAVENNI.

Kérjük, amennyiben a termék megfelel ezen elvárásoknak, úgy visszaküldési igényét minden esetben elektronikus formában jelezze e-mail elérhetőségükön keresztül: office@planmed.hu

Előzetes egyeztetés nélkül visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni!

Utánvétellel vissza küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni!

A webáruház nincs online kapcsolatban a raktárunkkal, az árukészletet több helyen is értékesítjük, ezért a megrendelés csak akkor válik véglegessé, ha az áru meglétéről e-mailben értesítjük a Vásárlót.

Kérjük vegye figyelembe, hogy egyes speciális termékek beszerzési ideje 2 hetet is igénybevehet, így javasoljuk, hogy a beavatkozást megelőzően ezen átfutási idővel számolva vásárolja meg a kompressziós terápiájához szükséges terméket.

A termék típusáról, és a beavatkozás után szükséges tényleges méretről mérettáblázatonkun túl érdemes a beavatkozást elvégző szakorvossal történő egyeztetés is, ezzel minmalizálva a téves vásárlás lehetőségét.

A webáruház kizárólag csomagküldő szolgálattal tudja biztosítani a termékek kiszállítását, az esetlegesen felmerülő termékecseréket, a webáruház székhelyén személyes kiszolgálás, termék átvétel, illetve csere semmilyen esetben sem lehetséges.

Személyes termékvásárlására kizárólag a Budagyöngye szakáruházban van lehetőség, mely üzlet a webáruházzal nem áll kapcsolatban!

A Lipoelastic Budagyöngye szakáruház cégünktől független kereskedelmi egység, így a webáruházban rögzített megrendelések nem átvehetőek és nem korrigálhatóak a  szaküzletben. Mindennemű online megrendeléssel kapcsolatos ügyintézésre kizárólag Planmed Kft. jogosult.

Kérjük megrendelését ennek tudatában legyen kedves rögzíteni.

A megértést köszönjük.

Planmed Kft.

MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ: (NEM ÜZLET!) – Online megrendelések illetékese

PLANMED KFT
1223 Budapest, Kékcinke utca 6.

Cégjegyzékszám: 01-09-262000

TEL.: +06 1 275 2091
Email: office@planmed.hu
facebook.com/lipoelastichungary

LIPOELASTIC SZAKÜZLET, SZEMÉLYES VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG: – WEBSHOPTÓL FÜGGETLEN!

BUDAGYÖNGYE ÜZLETKÖZPONT
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. I. emelet/26. üzlet. (Drogerie Markt DM mellett)

NYITVATARTÁS:

Hétfő – Péntek: 10:00 – 19:00
Szombat – 10:00 – 15:00

TEL.: +06 20 979 1366
Email: office@planmed.hu
Web: www.eshop.lipoelastic.hu

GYÁRTÓ
LIPOELASTIC a. s.
Vrbenská 887
757 01 Valašské Meziříčí
CZECH REPUBLIC

FAX: +420 571 116 333
www.lipoelastic.com