INGYENES SZÁLLÍTÁS 55.000.-FT FELETT!

Tanúsítványok

OEKO-TEX

Ez azt garantálja, hogy termékeink nem tartalmaznak káros anyagokat, ezt évente a német Trial Institute Hohenstein intézet tanúsítja.  Ez a tanúsítvány termékeink minőségének és biztonságának a garanciája. Minden ruhánk latex-mentes.

ISO 13485:2016

A LIPOELASTIC termékek az ISO 13485 minőségirányítási rendszer feltételeinek megfelelő gyártói létesítményben kerülnek előállításra.

MEGFELELŐSSÉGI NYILATKOZAT

LIPOELASTIC®  termékek az Orvosi Eszközökről szóló 93/42/EEC sz. Direktíva előírásaink és a No. 336/2004 sz. kormányrendelet előírásainak megfelelnek . LIPOELASTIC®  termékek engedéllyel rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy CE jelzést használhatják.

TERMÉKEINKET az FDA A OSZTÁLY 1. TERMÉKEK KÖZÉ SOROLJA

ANYAGÖSSZETÉTELRE VONATKOZÓ TANÚSÍTVÁNYOK

Csúcsminőségű, európai gyártók által előállított személyre-szabott anyagokból készülnek a LIPOELASTIC® termékek. Minden anyagot a cseh TZÚ (textil tesztelő intézet) rendszeresen bevizsgál.

Ezeket a teszteket a Lycra trademark név alatt gyártott elasztikus szálakat előállító, világhírű DuPont cég módszerei szerint végzik el.

Ezek a rendszeres tesztek lehetővé teszik, hogy partnereinknek a ruhákkal az előírt 17-22 mmHg kompressziót biztosítsuk.   Minden egyes ruhatípust torzókon, célzott testtájékokat stimulálva rendszeresen tesztelünk,a svájci Swisslastic AG. cég MST MK IV tesztelő eszközét alkalmazva.

Másik fontos tesztelendő paraméter a test nedvességének elvezetése a EN 16422 and ATTCC 195-2009 sz. szabványnak megfelelően.  Textíliáink első osztályú nedvességelvezetési tulajdonsággal rendelkeznek, ez  garantálja a nedvesség testfelszínéről történő elvezetését.

LIPOELASTIC® ruhák magas fokú viselési komfortot nyújtanak és ezzel egyedüllóak vagyunk versenytársainkkal szemben.

Különösen Unique nevű új kollekciónk példa nélküli, világszerte.

További, rendszeresen vizsgált jellemzőink: textíliáink antibakteriális aktivitása, nagy szakadószilárdsága és színtartóssága.

Az egyedülálló ezüst Ag részecskéket tartalmazó anyag (silver Ag)a post-operatív szakaszban játszik szerepet az esetleges gyulladásos komplikációk fellépésének megakadályozása érdekében.  Ezüst részecskék  a gyógyulási folyamatokat támogatják és Klebsiella pneumoniae valamint Staphylococcus aureusbaktériumok elterjedését akadályozzák meg. Versenytársaink nem rendelkeznek ezzel az előnnyel.

Erős anti-bakteriális aktivitás – EZÜST PROTECT®

SILVER PROTECT® ezüst védelem baktériumok bőrön történő elszaporodását akadályozza meg a sebészeti beavatkozást követően.

Nedvesség párolgás elvezető képesség 

Nedvességelvezetési standrad a CSN EN 31092 szabvány szerint 2-3 m2Pa/W között mozog.
LIPOELASTIC® anyagok az ideális 2.57 m2Pa/W értékkel rendelkeznek.

Izzadság elvezetés

800 – 900 g/m2H közötti izzadság elvezetés elsőrangú.
LIPOELASTIC® anyagok 815 g/m2H eredménnyel rendelkeznek.

Nedvesség kontroll

Tesztelések  855-os nedvesség elvezetési eredményt mutattak.
Ez a kompressziós ruha viselőjének szárazság érzést biztosít a viselés időtartama alatt.