INGYENES SZÁLLÍTÁS 55.000.-FT FELETT!

Mítosz 3: A beavatkozást követő második-harmadik héten viselhető-e fürdőruha, vagy elhagyható-e a melltartó viselése

Tény: A test reakciója a beavatkozásra, illetve az azutáni regenerációs időszak mindenki esetében szubjektív. Sok egyéb tényező lehet különböző egyes személyek esetén, de de a közös pont, hogy implantátum került behelyezésre.

Amennyiben az implantátum a mirigyállomány alá került behelyezésre, úgy a támogató kapszula gyorsabban fog kialakulni, ami lehetővé teszi, hogy a páciens előbb térhessen vissza a mindennapi rutinjaihoz, és valószínűleg nagyobb kényelmet is nyújt a gyógyulási időszak alatt. Ezzel szemben, ha az implantáció az izom alá történik, jelentősen hosszabb gyógyulási időszakkal számolhatunk. Azonban mindkét esetben a műtét utáni kompressziós melltartó viselése nélkülözhetetlen az implantátum megfelelő helyen tartásához.

A legtöbb szakember 6-8 hétre írja elő a kompressziós melltartó viselését. Azonban ez mindig függ a páciens egyedi adottságaitól is. A LIPOELASTIC számos lehetőséget kínál az egyeid igények függvényében a kompressziós terápia idejére, tehát a gyógyulási folyamat első fázisára. A PI Special az egyik legkiválóbb termék a kínálatunkban a beavatkozást követő közvetlen 1. és 2. hétre. Ezutáni időszakra már javasolt egy második fázisra kialakított melltartó viselése, ami a PI Unique néven érhető el a kínálatunkban, és kifejezetten a beavatkozást követő 3-6 közötti időszakra került kifejlesztésre. Azonban a tartós és szép eredmény érdekében érdemes minél többet foglalkozni a megfelelő kompresszióval. Jobb ha egy kis időre elfelejted a fürdőruhát, és használd bátran a PI Unique melltartót a későbbiekben is! Tekintettel az egyedi és divatos termék dízájnra , a mindennapok során is bátran viselheted, illetve a későbbiekben az aktív tevékenységekhez is kiváló választás!