INGYENES SZÁLLÍTÁS 55.000.-FT FELETT!

Nem tetszett a megereszkedett melleim látványa, ezért úgy döntöttem, műtétnek vetem alá magam

Nem volt hozzád kegyes a természet és mellnagyobbításon gondolkodsz? Mum Marketa sem volt soha elégedett a mellméreteivel. A végső döntését azonban a gyermeke születését követően hozta meg. „Nem tetszett a megereszkedett melleim látványa, ezért úgy döntöttem, műtétnek vetem alá magam” – meséli Markéta, akinek teljesült az álma a nagyobb mellekről.

Arról a tényről, hogy Markéta LIPOELASTIC® melltartókat vásárolt a felépülési időszakára és azok mennyire tették őt boldoggá, személyesen őt kérdezzük.

Két hónapja volt a beavatkozásod, hogy érzed most magad?

Remekül vagyok, gyakorlatilag csak a műtétet követő első két napban volt egy kis fájdalmam.

Miért döntöttél úgy, hogy aláveted magad a mellnagyobbító műtétnek?

Egész életemben kis melleim voltak és mindig nagyobbakat szerettem volna. Aztán terhes lettem és a szoptatást teljesen megváltoztatta a melleim kinézetét. Nem akartam, hogy csúnya, lógó melleim legyenek.

Gyermeked van, hogyan oldottad meg, hogy a kislányodról is gondoskodj közben?

A lányom három éves, és sok tekintetben önálló, nem kellett, hogy ölben vigyem, ami nem is ment volna az operációt követően. Elég fogékony gyerek, szóval megértette, hogy anyunak egy kis pihenésre van szüksége.

És mi a helyzet a műtét utáni fehérneművel? Azonnal kaptál melltartót az operációt követően?

Közvetlenül az operáció után csak egy rugalmas kötést kaptam. Később megkaptam a melltartót, ami az implantátumokhoz járt, de nem volt jó rám, kényelmetlen volt, ráadásul a varrása látható volt a ruházatom alatt. Ekkor döntöttem úgy, hogy megveszem a saját melltartómat. Egy barátnőm javasolta a LIPOELASTIC márkát, ezért rákerestem az e-shop oldalukra. Nem tudtam választani a hatalmas választékból, ezért inkább segítséget kértem az ügyfélszolgálattól. Végül a PI Special típust vásároltam, valamint egy PI Ideal-t.

Mikor vettél fel először hagyományos melltartót?

Bevallom, már egy héttel az operációt követően J. Nem tudtam várni és kíváncsi voltam hogyan mutatnának az új melleim egy klasszikus melltartóban. Nagyon boldog voltam az eredménnyel. Persze aztán azonnal visszatértem a kompressziós melltartóhoz, nehogy valami rosszul süljön el. Nem éreztem magam kényelmesen a normál melltartóban.

Hogyan értékelnéd a LIPOELASTIC® melltartók funkcionalitását és kényelmét?

Nagyon nagy rajongójuk lettem. Mindennapi viseletre a PI Special-t használtam, mert pamutból készült és nagyon kényelmes, ezenfelül megfelelő kompressziót biztosít. Amikor például egy barátnőzős délutánra vettem fel a városban, nem látszott a felsőm alatt és senki nem vette észre. A PI Ideal-t leginkább alváshoz hordtam, illetve akkor, amikor a másik melltartóm éppen mosásban volt. Szeretem, hogy ennek a típusnak variálható a kapcsolódása. A kompresszió mértéke ezáltal állítható a duzzanat fokozatos csökkenésének megfelelően. Még mindig a PI Ideálban alszom, még úgy is, hogy már 2 hónapja megműtöttek – biztonságban érzem magam benne.