INGYENES SZÁLLÍTÁS 55.000.-FT FELETT!

6. Tévhit: csak a pamut melltartó megfelelő, mivel az elasztikus melltartók kényelmetlenül nyomnak és gyakran váltanak ki allergiás reakciót

Tény: a kompressziós terápia alappillére a tökéletes eredményű esztétikai műtétnek. A melleknek szüksége van a folyamatos alátámasztásra és tartásra a műtétet követő hetekben. Vannak varrás nélküli melltartók is a LIPOELASTIC műtét utánra javasolt fehérnemű kínálatában, amelyeket a még nagyobb komfort biztosítására terveztek a gyógyulás idejére.

Minden felhasznált anyag szigorú minőségellenőrzésen és tesztelésen megy keresztül és egyik sem tartalmaz latex-et. A latex az egyik leggyakoribb oka a bőrt érintő allergiás reakcióknak. A LIPOELASTIC tud ajánlani olyan pamut nélküli melltartót is, mint amilyen a PI extra, amely CLASSIC DRY anyagból készült. Ez az anyag maximálisan légáteresztő, stabil mikroklímát biztosít és elvezeti a nedvességet a bőrtől az anyag felszíne felé. A LIPOELASTIC műtét utáni kompressziós melltartó kínálatában megtalálja a nagyon kényelmes PI special pamutot is tartalmazó melltartót, amely amellett, hogy megelőzi a nemkívánatos bőrirritációt, biztosítja a szükséges és egyenletes eloszlású kompressziót a keblei számára.