INGYENES SZÁLLÍTÁS 55.000.-FT FELETT!

A felépülési időszak a műtétet követően nagyon kellemetlen lehet. Légy körültekintő, amikor kiválasztod a műtét utáni kompressziós ruházatod!

Két gyermek után, miután mindkettőt szoptattam, a melleim formája drámaian megváltozott. A számomra elérhető melltartó- és fehérnemű választék hirtelen leszűkült, mivel a melleim „kiestek” a kosarakból. Még a férjem előtt is szégyelltem magam, annak ellenére is, hogy neki nem volt velem baja. Senki nem kényszerített, az én döntésem volt az operáció. Az egész családom támogatott a teljes folyamaton keresztül.

Amikor orvost kerestem, egy barátnőm javasolt egy klinikát, ahol évekkel ezelőtt az ő melleit is csinálták.

Már egy ideje gondolkodtam mellnagyobbításon, talán már néhány éve is van ennek. Úgy gondolom egy ilyen döntésnek érlelődnie kell, mert ez egy életre szól – egy jobb életre. Most vagyok 3 héttel a műtét után. Jelenleg nem dolgozom, a jövő héten megyek vissza a munkába.

Féltem magától a műtéttől. Nem a fájdalom miatt, inkább azon aggódtam, vajon minden simán fog-e menni, komplikációk nélkül. És végül minden rendben volt. A műtét körülbelül 1 óra hosszát tartott. Amikor felébredtem az általános altatásból kimerült voltam, de nagyon izgatott. Nagyon erős volt a fájdalom. Az orvos előre figyelmeztetett, hogy fájdalmas élmény lesz.Be kell valljam, annak ellenére, hogy magas a fájdalomküszöböm és mindenki másképpen éli meg a műtét utáni felépülési időszakot, ez nem olyan dolog, amire fel lehet készíteni magadat.

A kórházi elbocsátást követően a családom viselte gondomat otthon, miután semmit nem voltam képes megcsinálni. A hátam és a melleim nagyon fájtak. Kaptam egy melltartót a műtét után, hogy azt viseljem folyamatosan, de bevágott a hónaljamnál, pontosan ott, ahol a sebeim voltak és az anyaga se volt kellemes. Nagyon sokat izzadtam. Jobban szeretem a pamut anyagot, ami több nedvességet elnyel és puha anyag, amit viselni szoktam. A varrások mindenütt ott futottak az egész melltartón, keresztül a mellbimbókon. A melleim feldagadtak és begyulladtak és érzékennyé váltak az érintésre, amit ezek a varrások még kényelmetlenebbé tettek.ELŐZŐ MELLTARTÓ

2019 rekon 01


Végül elkezdtem másik melltartó után nézni, ami varrásmentes és pamutból van. Miután rengeteg pozitív véleményt olvastam a LIPOELASTIC-ról, megtaláltam a PI Special-t (kép alul), ami minden kritériumomnak megfelelt. A weboldalon van mérettáblázat és bemutató videó, hogy hogyan mérd meg magad megfelelően a tökéletesen passzoló melltartó kiválasztásához, ami nem fog bevágni. Nagyon kényelmes nekem ez a melltartó, nem vág be, nem szűk és puha a tapintása. Nagyon hálás vagyok annak a két extra akasztónak is, amik segítenek a melltartó becipzárazásában. 🙂LIPOELASTIC PI special

2019 rekon 02


Minden nőnek, aki mellműtéten gondolkodik azt javaslom, hogy keresse meg a megfelelő plasztikai sebészt, ez az alap szerintem. És figyeljen oda a műtét utáni kompressziós fehérnemű kényelmére, miután az operációt követően sokkal érzékenyebb leszel, mint amilyen most vagy.A felépülést követően

2019 rekon 04

 

Az én tuti tippem, ha még egy mellnagyobbító beavatkozást csináltatnék?

Sok olyan lépés van, amit ugyanúgy csinálnék, ahogyan most csináltam, de a lecke, amit megtanultam, hogy a kényelmes kompressziós melltartó kihatással van rád fizikailag és mentálisan is. Szóval a helyedben én utánajárnék milyen kompressziós melltartót adnak a műtét után és alapos kutatómunkát végeznék.