INGYENES SZÁLLÍTÁS 55.000.-FT FELETT!

A felépülési időszak a műtétet követően nagyon kellemetlen lehet. Légy körültekintő, amikor kiválasztod a műtét utáni kompressziós ruházatod!

Két gyermek után, miután mindkettőt szoptattam, a melleim formája drámaian megváltozott. A számomra elérhető melltartó- és fehérnemű választék hirtelen leszűkült, mivel a melleim „kiestek” a kosarakból. Még a férjem előtt is szégyelltem magam, annak ellenére is, hogy neki nem volt velem baja. Senki nem kényszerített, az én döntésem volt az operáció. Az egész családom támogatott a teljes folyamaton keresztül.

Amikor orvost kerestem, egy barátnőm javasolt egy klinikát, ahol évekkel ezelőtt az ő melleit is csinálták.

Már egy ideje gondolkodtam mellnagyobbításon, talán már néhány éve is van ennek. Úgy gondolom egy ilyen döntésnek érlelődnie kell, mert ez egy életre szól – egy jobb életre. Most vagyok 3 héttel a műtét után. Jelenleg nem dolgozom, a jövő héten megyek vissza a munkába.

Féltem magától a műtéttől. Nem a fájdalom miatt, inkább azon aggódtam, vajon minden simán fog-e menni, komplikációk nélkül. És végül minden rendben volt. A műtét körülbelül 1 óra hosszát tartott. Amikor felébredtem az általános altatásból kimerült voltam, de nagyon izgatott. Nagyon erős volt a fájdalom. Az orvos előre figyelmeztetett, hogy fájdalmas élmény lesz.Be kell valljam, annak ellenére, hogy magas a fájdalomküszöböm és mindenki másképpen éli meg a műtét utáni felépülési időszakot, ez nem olyan dolog, amire fel lehet készíteni magadat.

A kórházi elbocsátást követően a családom viselte gondomat otthon, miután semmit nem voltam képes megcsinálni. A hátam és a melleim nagyon fájtak. Kaptam egy melltartót a műtét után, hogy azt viseljem folyamatosan, de bevágott a hónaljamnál, pontosan ott, ahol a sebeim voltak és az anyaga se volt kellemes. Nagyon sokat izzadtam. Jobban szeretem a pamut anyagot, ami több nedvességet elnyel és puha anyag, amit viselni szoktam. A varrások mindenütt ott futottak az egész melltartón, keresztül a mellbimbókon. A melleim feldagadtak és begyulladtak és érzékennyé váltak az érintésre, amit ezek a varrások még kényelmetlenebbé tettek.



ELŐZŐ MELLTARTÓ

2019 rekon 01


Végül elkezdtem másik melltartó után nézni, ami varrásmentes és pamutból van. Miután rengeteg pozitív véleményt olvastam a LIPOELASTIC-ról, megtaláltam a PI Special-t (kép alul), ami minden kritériumomnak megfelelt. A weboldalon van mérettáblázat és bemutató videó, hogy hogyan mérd meg magad megfelelően a tökéletesen passzoló melltartó kiválasztásához, ami nem fog bevágni. Nagyon kényelmes nekem ez a melltartó, nem vág be, nem szűk és puha a tapintása. Nagyon hálás vagyok annak a két extra akasztónak is, amik segítenek a melltartó becipzárazásában. 🙂



LIPOELASTIC PI special

2019 rekon 02


Minden nőnek, aki mellműtéten gondolkodik azt javaslom, hogy keresse meg a megfelelő plasztikai sebészt, ez az alap szerintem. És figyeljen oda a műtét utáni kompressziós fehérnemű kényelmére, miután az operációt követően sokkal érzékenyebb leszel, mint amilyen most vagy.



A felépülést követően

2019 rekon 04

 

Az én tuti tippem, ha még egy mellnagyobbító beavatkozást csináltatnék?

Sok olyan lépés van, amit ugyanúgy csinálnék, ahogyan most csináltam, de a lecke, amit megtanultam, hogy a kényelmes kompressziós melltartó kihatással van rád fizikailag és mentálisan is. Szóval a helyedben én utánajárnék milyen kompressziós melltartót adnak a műtét után és alapos kutatómunkát végeznék.