INGYENES SZÁLLÍTÁS 55.000.-FT FELETT!

LIPOELASTIC ruházatok: Milyen modellt válasszak: cipzárasat vagy kapcsosat?

A LIPOELASTIC kompressziós ruházatok kínálatából háromféle záródási típus közül választhat. Szeretnénk ezeket bemutatni Önnek, hogy könnyebben megtalálja az Ön számára leginkább megfelelőt:

Comfort

2Steps

Ezt a típust Comfort-nak neveztük el, mivel nagyon kényelmesen és könnyen felvehető. A cipzár alatt bekapcsolást segítő kapcsok találhatóak a cipzár hosszán minden hetedik centiméterénél, így sokkal könnyebben tudja összekapcsolni magán a ruházatot. A cipzáras rész a teljes hosszán bélelt belülről, így nem vág be a bőrbe és nem okoz plusz kellemetlenséget viselés közben. A „comfort” kapocs felső részén van két segéd kapocs, ezeket kell először bekapcsolni, ezután a többi kapocs bekapcsolása még könnyebb lesz.

Ajánljuk ezt a darabot első ruházatnak, rögtön az operációt követő viselésre.

A legtöbb termékünkben a kínálatunkból a cipzár a termék oldalán található, kivéve a mellényeket, melyeknél a cipzár a ruházat elejére került.

 

Variant

2Steps

Ezt a típust Variant-nak neveztük el mivel variálható és lehetővé teszi a páciensek számára, hogy állítsanak a ruházat méretén a terület aktuális duzzadtságának megfelelően. Három soros beakasztós kapoccsal rendelkeznek, és csak Önön múlik, hogy melyik sorba akasztgatja be őket, ahogyan a legkényelmesebb.

VH Variant – ot úgy gyártjuk, hogy mindkét oldalára a ruhának teszünk beakasztós kapcsokat, ezáltal lehetővé válik a méret beállítása 3cm-es méretsávban. Minden egyéb Variant termék esetében a beakasztós kapcsos zár a ruházat elején található.

Ezek a kapcsok fixek, kérjük egyeztesse az orvosával vagy az ápolóval, hogy mely test területekre lesz majd kihatással a beavatkozása.

Tippünk: minden olyan esetben, amikor hastájéki műtétet is tervezünk, javasoljuk, hogy használjon speciális kiegészítő terméket, a KPad-ot – ez egy öv-pad, ami különleges habból készült és betehető a kompressziós ruházat alá, ezzel biztosítva, hogy a ruházat kapcsai/cipzárja nem irritálják a bőrt.

 

Without Zipper

2Steps

Ahogyan a neve is sugallja, a without zipper, vagyis cipzár nélküli fazonokon nincs bekapcsolási lehetőség. Ezeket a termékeket a felépülés második szakaszában javasoljuk használni, az 5. héttől kezdve. Ezek a ruházatok alkalmasak alakformáló fehérneműként való viselésre is.

A hosszabb szárú fazonokhoz javasoljuk, hogy kiegészítő termékként használják az Easy Slide Aid-et, ami könnyebbé teszi a ruházat felvételét.