INGYENES SZÁLLÍTÁS 55.000.-FT FELETT!

Figyelem! Ön a megfelelő műtét utáni melltartóval rendelkezik?

LIPOELASTIC® űtét utáni kompressziós melltartók eredeti Cseh kézzel készült termékek. Az elmúlt 16 évben folyamatos fejlesztésen mentek keresztül. Ezt tükrözi a több ezer páciens és orvos tapasztalata világszerte. A kompressziós melltartók minden egyes összetevőjének miértje van. Például tudja-e, hogy miért készülnek széles pántokkal, elöl kapcsos verzióban és magasan szabott dekoltázzsal? Olvassa el Alena Hradilova, a LIPOLEASTIC vezérigazgatójának és társalapítójának 5 személyes tippjét! Ő páciens is egyben, aki mellműtéten esett át.

linka

1. A MŰTÉT UTÁN VISELENDŐ MELLTARTÓ NEM FEHÉRNEMŰ

Először is, tudatában kell lennie annak, hogy a kompressziós melltartó nem fehérnemű. Ez egy kötés, amely fixálja a beültetett implantátumot a megfelelő helyre, és ezért rendelkeznie kell kompressziós tulajdonságokkal. Láttam pácienseket sportmelltartót viselni a műtétet követően, de ez egy nem megfelelő megoldás. Azt nem arra tervezték, hogy védje az implantátumokat a kritikusnak számító első napokban az operációt követően. Csak a megfelelő kompresszió biztosítása az első 12 hétre garantálja a tökéletes eredményt.

2. A SZÉLES VÁLLPÁNTOK TARTOZÉKOK!

Meg kell értenie, hogy az operációt követően azonnal 700-1000g extra súlyt fog cipelni a mellkasán. És ezért fontos minden apró részlet, mint például a megfelelő vállpántok. Csak így kerülhető el, hogy a pántok bevágjanak a vállaiba, így kerülhetőek el a vörös csíkok és a bőr duzzanata. A szexi fehérnemű ideje is el fog jönni!

3. MÉLYEN VAGY MAGASAN SZABOTT DEKOLTÁZS?

Ön választhat mélyen vagy magasan szabott dekoltázsú melltartók között. Az én tanácsom, hogy várjon a dekoltáltabb fazonokkal. A műtét utáni melltartónak biztosan kell tartania az implantátumokat, különben azok deformálódhatnak vagy felugorhatnak.

4. ELÖL VAGY HÁTUL KAPCSOS?

Tartsa szem előtt, hogy a mozgásában korlátozva lesz az műtétet követően és a plasztikai sebésze azt fogja javasolni, hogy egyáltalán ne emelje majd fel a karjait. A kompressziós melltartók középen elöl kapcsosak, így könnyen elérheti őket. A melltartója lesz a legjobb barátja heteken keresztül, még éjszaka is. A sebészek azt szokták javasolni, hogy aludjunk háton fekve, így a hátul kapcsos melltartó kényelmetlen lenne.

5. AZ ANYAG FONTOSSÁGA

Ne feledje, hogy a kompressziós melltartó közvetlenül érintkezni fog a műtét területével és a sebekkel. Ezért igenis tudatosan válasszon anyagot! A biztonságos termékek ÖKO-TEX minősítéssel rendelkeznek, amelyet egy független intézmény a németországi Hohensteun-ben jogosult megadni. Ez garantálja, hogy a melltartó készítéséhez felhasznált minden anyag biztonságos és nem tartalmaz káros anyagokat.

Attention! Do you have the right postoperative bra?

EXTRA TIPP

Miután magam is átestem mellműtéten, tudom értékelni az operáció utáni ápolás fontosságát. Bátorkodom azt mondani, hogy a legfontosabb része az implantátum stabilizálásának és a kényelemnek a kompressziós melltartó volt. Én személy szerint azt javaslom a barátnőimnek, hogy legalább 2db kompressziós melltartót vegyenek, hiszen a 12 hét az hosszú idő. És hogy melyek az én kedvenceim? A varrásnélküli formázott melltartók, a PI special és a PI ideal.

Szánjon időt a megfelelő melltartó kiválasztására! Próbáljon fel több típust is. Minden nőnek más a formája és az arányai, ezért a különböző melltartók különböző nőkre illenek.


Ha nem biztos abban, hogy a megfelelő kompressziós melltartót vagy méretet választotta, ne habozzon kapcsolatba lépni szakértői csapatunkkal! Keressen minket telefonon, élő chat-en vagy közösségi oldalainkon!