INGYENES SZÁLLÍTÁS 55.000.-FT FELETT!

Megelőző mastectomia és azonnali rekonstrukció emlőimplantátumokkal

A mellrák súlyos betegség, amely sok nőt sújt. A kialakulásának kockázata megnövekszik, ha a betegségre a családon belül genetikai hajlam van jelen. Ezt élte át Christine is, aki a tavalyi év szeptemberében élete egyik legfontosabb döntését hozta meg, és a betegség megelőzéseként mindkét mellét eltávolította.

Az eljárás után a szükséges műtét utáni melltartót, LIPOELASTIC®-t kompressziós melltartót viselt; ezért felkértük őt, hogy értékelje az alsóneműt a mastectomia utáni, azonnali mellimplantátum behelyezést követő rekonstrukciót követően.

Miért döntött a megelőző mastectomia (mell eltávolítása) mellett?

Esetemben orvosi bizonyíték állt rendelkezésre az emlőrák genetikai diszpozíciójára (azaz a mellrák 80% -os kockázatára). A folyamatos megelőző program ellenére az összes vizsgálat kellemetlen és stresszes “várakozás” volt valami megjelenésére. Két kis gyermekem van, ezért kötelességem gondoskodni róluk. Ezért döntöttem úgy, hogy jobbnak látom megelőzni a betegség kialakulását, így döntöttem a melleim eltávolítása és utólagos emlőimplantátummal történő rekonstrukciója mellett.

Meddig viselte a műtét utáni melltartót és hány terméket használt a gyógyulása során?

Összesen négy darab műtét utáni melltartóm volt. Az egyiket kórházban kaptam az eljárást követően, de sajnos a kialakítása nem kifejezetten tetszett nekem. Tehát, saját kezdeményezésem alapján, három posztoperatív melltartót vásároltam a LIPOELASTIC márkától. A legjobban a PI Ideal melltartó viselését élveztem; nagyon kellemes anyagból készül, biztosítja a szuper kompressziót és a biztonság érzetét a nap folyamán.

Hogyan értékelné a LIPOELASTIC® melltartó funkcionalitását és kényelmét? Hogy érzi magát a viselése közben?

Nagyon jól éreztem magam. Természetesen ezt tartom a legjobb melltartónak, amelyet próbáltam. Csak ajánlani tudom. Nekem megfelelő volt, hogy az összes LIPOELASTIC® melltartó erősen kompressziós, ezért nem kellett attól tartanom, hogy az implantátumok elmozdulnak a kívánt helyzetükből (mozogva vagy alvás közben). Ugyanakkor a melltartó kellemes anyagból készült, amely egész nap kifejezetten kényelmes volt.