INGYENES SZÁLLÍTÁS 55.000.-FT FELETT!

Az élet nem áll meg 40 évesen! Új kezdetek egy új testben

Az élet nem áll meg 40 évesen!
Új kezdetek egy új testben

Kate mindig is optimista nő volt, mosollyal az ajkán. Magánélete azonban drasztikus változáson esett át, ami hatással volt a hangulatára és a megjelenésére is.
A stresszszint emelkedésével és az önértékelés csökkenésével gyarapodni kezdett a súlya. „Nem tetszett ahogy kinéztem. ” Emlékszik most vissza, már mosolyogva. Kate úgy döntött, hogy zsírleszívást végeztet, hogy visszaszerezze egykori önbizalmát. Ezt követően, most, hogy már az 50-hez közelít, jobban érzi magát, mint valaha.

Olvassa el ezt az inspiráló interjút ezzel a mosolygó gyönyörű hölggyel arról, hogy a plasztikai műtét hogyan változtathatja meg valaki életét, és hogyan befolyásolhatja a beteg maga is a műtétet követő végső eredményt.

 

Kate, milyen műtét mellett döntöttél és miért?

Tavaly a brno Arte klinikán hasi zsírleszívást végeztettem. A döntésem nagyon impulzív volt. Mindig is különös figyelmet fordítottam arra, hogy jól érezzem magam a testemben. Hirtelen sok minden történt az életemben, ami befolyásolta szellemi és fizikai jólétem, és a kilók csak úgy jöttek. Stressz evőként könnyedén gyűjtöttem a felesleget a hasam körül. Utáltam, ahogy a tükörbe néztem, és utáltam magam, hogy miként történhetett ez meg?

Egy nap annyira idegesített már a tükörképem és a közérzetem, hogy úgy döntöttem, nincs tovább: cselekszem. A fogyás az én koromban nem gyors vagy egyszerű dolog, ezért a gyorsabb megoldás lehetőségét választottam, és online rákerestem a beavatkozásra.

Néhány visszajelzés és eredmény fotó kivételével nem nagyon kutattam. Nem akartam felesleges aggodalmat kelteni magamban.

Hogyan érezted magad a műtét után, és hogy ment a gyógyulás?

Súlyos duzzanattól szenvedtem a zsírleszívást követően. Később megtudtam, hogy a fő ok a műtét utáni kötszer, tehát hogy a műtét utáni ruhadarabot nem választották meg megfelelően.

A duzzanat fájdalmas volt, és nem éreztem, hogy a kötszer megfelelően lenne felhelyezve A klinikán kaptam ezt a ruhát a beavatkozás után. Ezt követően felhívtam a gyártó ügyfélszolgálatát, de sajnos nem voltak hajlandóak segíteni.

Tehát az irányítást a kezembe vettem, és felvettem a kapcsolatot a LIPOELASTIC-al, a kompressziós ruházat szakértőjével.

Ez a társaság közel van az otthonomhoz, tehát lehetőségem volt a személyes vásárlásra is. Le voltam nyűgözve. Dicsérnem kell az egész csapat hozzáállását. Mindenki segítőkész és türelmes volt, készséggel álltak a rendelkezésemre megtalálni a számomra megfelelő kompressziós ruhát.

Miután mér a megfelelő kompressziós ruházatot viseltem, a gyógyulásom zavartalanul zajlott, komplikációk nélkül.
Valójában annyira tetszett ez a ruhadarab, hogy még akkor is viseltem, amikor az előírt gyógyulási időszakon már túl voltam, és télen továbbra is alaprétegként használom az alsót síelés közben.

Megfelel-e a műtét utáni eredmény az elvárásaidnak? Mit gondolsz a végeredményről?

Nagyon elégedett vagyok, az eredmény nagyon kielégítő. Mindenki észrevette körülöttem a pozitív változást, és a bókok sem maradnak el és visszatért a régi önbizalmam. Nagyon sokat segített nekem, nem csak fizikailag, hanem mentálisan is.

Mit ajánlana a plasztikai beavatkozást igénybe vevő hölgytársai részére?

Azt tanácsolom minden olyan nő számára, aki a beavatkozáson gondolkodik:ne hezitáljon, ne féljen, és menjen el rá. Személy szerint én is megtenném újból. Ha a teste miatt szenved ne engedje azt, tegyen valamit ellene!